Vietä viikonloput meloen kauniissa Koillis-Lapin maisemissa! Heinäkuun puolivälin jälkeen Koskenkanttaajat järjestää retkimelontatapahtumia. Retket on tarkoitettu melontataitoisille ja perusretkeilytaidot hallitseville. Päivämatkat ovat 15-25 km. Retkien vetäjinä toimivat Elsi ja Pauli Heikkinen. 

 

Ensimmäinen retkikohteemme on rauhallisesti virtaava Pyhäjoen alkuosuus, jonne teemme päiväretken. Matkaa kertyy noin 15 km. Toinen retki suuntautuu Kemijärveltä Luusuaan, jonka taitamme kahdessa päivässä. Yövymme teltoissa Hiekkaniemessä ja jatkamme matkaa taas seuraavana päivänä. Tämän retken kokonaispituus on 42 km. Kesän kolmas retki tehdään mukavasti mutkittelevalle Oulankajoelle. Lähtö tapahtuu Sallan Savilammelta ja vietämme yön Oulangan kansallispuiston leirintäalueella. Toisena melontapäivänä jatkamme leiripaikastamme Jäkälämutkaan, lähelle Venäjän rajaa. Kolmannen melontareissun pituus tulee olemaan yhteensä 35 km. 

 

Retkille otetaan mukaan omat eväät ja vedelle arat varusteet kannattaa pakata kuivapusseihin. Matkat ja leiriytymisen jokainen kustantaa itse. Paikan päälle päästään omilla autoilla tai kimppakyydein. Tarkempaa tietoa retkistä päivitetään Koskenkanttaajien kotisivuille retkien lähestyessä. Melontavarusteet kuten kajakit, aukkopeitot, melat ja pelastusliivit on mahdollista lainata seuralta. 

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Elsi Heikkinen

050 438 6556

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.