Koskenkanttaajat suuntaavat melontaretkelle Kemijärven halki lähtien perjantaina 22.7. Vuostimosta ja saapuen sunnuntaina 24.7. Räisälään. Päivämatkat ovat 25 kilometrin mittaisia, ja taukoineen melonta kestää n. 7 tuntia. Mukaan voi tulla myös vain osalle etapeista, esimerkiksi lauantaina Outijoelta Kemijärvelle (13 km) tai Kemijärveltä Soppelaan (13 km). Osallistujat järjestävät oman ruokahuoltonsa, ja matkalla yövytään omissa teltoissa tai järjestäen itse kuljetukset kunkin päivän lähtöpisteeseen ja takaisin kotiin. Linja-autolla pääsee perjantaina Vuostimoon ja lauantaina Outijoelle. Räisälästä palataan kaupunkiin kimppakyydeillä.

Pe 22.7. klo 14.00 Lähtö Vuostimosta, josta melotaan päivän aikana Tapionniemen ja Levärannan kautta Outijoelle. Outijoella on mahdollista saunoa, ja yövymme niityllä omissa teltoissa.

La 23.7. klo 11.00 Jatkamme matkaa Outijoelta Tohmon, Sipovaaran ja Isonkylän kautta Soppelaan. Soppelassa leiriydymme Seva Beach Camping -leirintäalueella (varaa telttapaikka itse) tai vaihtoehtoisesti Kaisanlahden saarissa.

Su 24.7. klo 11.00 Lähdemme melomaan Soppelasta Ämmänniemen ja Lehtolan kautta Räisälään, johon saavumme klo 17 - 18.

Reittisuunnitelma kartalla: https://www.retkikartta.fi/?mapId=20404

 

Ilmoittautumiset to 21.7. mennessä:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 330 8534

 

Melontaretki Kemijärven halki